AKTUELLE FADØL PÅ HANERNE
Hos SKØL har vi 10 haner med kold mikrobryg. Udvalget roterer ofte, så der er for det meste noget nyt smage på.
1. SCHÖNRAMER - HELL - PILSNER/HELLES - 5 %
Perlende, frisk og tørstslukkende tysk lagerøl, fra det fremragende Private Landbrauerei Schönram.
2. DE BRABANDERE - WITTEKERKE ROSÉ - HINDBÆR-WIT - 4,3 %
Belgisk witbier, som er komplet domineret af søde hindbærvibes i duft og smag. Kalundborg er utvivlsomt den by i Danmark, hvor der sælges mest hindbærøl pr. indbygger.
3. SKØL - FORSTÆRKER - WEST COAST IPA - 6,6 %
En glimrende old-school West Coast IPA.
Kobberfarvet, bitter og frugtig på den der grapefrugt- og harpiksmåde.
Humlet med Columbus, Chinook, Simcoe, Centennial og Mosaic.
4. POHJALA - UDUNE - WITBIER - 4,5 %
Det estiske bryggeri Pohjala står bag denne lette belgiske hvedeøl, som er brygget med appelsinskal, hyldeblomst og korianderfrø.
5. SKØL - RAKET - SAISON - 5,5 %
Frisk og let vinøs saison, humlet med Nelson Sauvin.
Tydelige belgiske noter fra farmhouse-gæren, som går fint i ét med Nelson-humlen og giver en fint afrundet drinkability, som kan stå alene eller kombineres med lette middagsretter med fx fisk eller skaldyr.
6. SKØL - KATALYSATOR - HAZY IPA - 5,2 %
Frugtig og let hazy IPA. En sessionable en af slagsen, med de nyklassiske humler Citra og Simcoe som legekammerater, ovenpå en blød bund af bl.a. speltmalt.
7. SKØL - KOBBERSTIK - AMBER ALE - 5,3 %
En klassisk amerikansk inspireret Amber Ale, med et lille twist i kraft af den rugmalt vi har tilsat. Humlerne er helt klassiske for stilarten, nemlig Columbus og Willamette. En øl i absolut balance mellem den søde karamelbund og den urtede aroma fra humlen.
8. SKØL - LYSÅR - BLONDE/WITBIER - 6,3 %
En hybrid mellem to belgiske stilarter. Mere hvede end du kender fra den typiske blonde, men til gengæld stærkere end den typiske witbier. En maltkrop med en solid dosis hvedemalt og en balanceret og let parfumeret esterprofil fra den belgiske gær.
9. SKØL - FLOTTENHEJMER - HINDBÆR SOUR - 5,3 %
Syrlig berliner weisse tilsat både hindbærpure og essens. Gæret med hybridgæren philly sour, som producerer mælkesyre i løbet af gæringen, hvilket giver den syrlige smag. Der er tilsat en smule laktose for at balancere syrligheden.
10. AMAGER BRYGHUS - BLACK NORDIC SKIES - IMP. COFFEE STOUT 10 %
En af DKs bedste sorte øl er tilbage på hane 10. Kulsort og med chokolade, kaffe og tjære i en rund, kraftig mundfuld.